Zoek jij een wijnrek zwart staand?

Wil jij een wijnrek toevoegen aan je interieur? Kies dan voor een wijnrek zwart staand! Dankzij een wijnrek kun je al jouw zorgvuldig gekozen flessenwijn mooi opbergen. Daarnaast kun je jouw flessenwijn neerleggen, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van je flessenwijn niet verloren gaat. Natuurlijk heb je enorm veel keuze uit diverse soorten wijnrekken. Maar wat past nou eigenlijk bij jouw interieur? Heb je er al eens aan gedacht om een zwart wijnrek te kopen?

Staand of hangend wijnrek

Een wijnrek kun je ergens neerzetten of ophangen. Wil je graag meerdere flessenwijn kwijt en heb je de ruimte om je wijnrek ergens neer te zetten? Dan raden we je aan om te kiezen voor een staande wijnrek. We hebben dan nog wel een tip voor je! Je kunt je flessenwijn het beste op een iets donkere plek neerleggen. Zet jouw wijnrek dus niet op een plek waar het in de volle zon staat. Op deze manier blijft de kwaliteit van de wijn nóg beter!

Kies de kleur die bij jou past!

Je kunt jouw wijnrek zelf een kleur geven of ‘m al in jouw kleur bestellen. We raden je aan om voor een tijdloze kleur te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een wijnrek zwart staand. Zwart past in ieder interieur en het blijft mooi. Of je nu gaat verhuizen en voor een hele andere inrichting kiest of als je over 10 jaar nog steeds hetzelfde interieur hebt: zwart kan altijd!

Mét of zonder glazen?

Kies je voor een wijnrek zwart staand? Je kunt er dan voor kiezen om je wijnglazen ook kwijt te kunnen in je wijnrek. Een extra toevoeging aan de eyecatcher in je huis, maar ook functioneel. Wanneer je een borrelavond met vrienden of familie hebt, pak jij er een fles wijn bij en ook direct de glazen!