Wijnrek zwart muur kopen?

Ben je op zoek naar een leuk kado voor een vriend, vriendin of familielid? Of ben je een echte wijnliefhebber en wil je van jouw favoriete wijnen een echte eye-catcher maken? Dan is een wijnrek zwart muur iets voor jou! Een wand wijnrek zwart past in elk interieur en is leuk om te krijgen én om te geven. Wijnrek wand zwart is dé manier om jouw smaakvolste wijn flessen uit te stallen. Zo laat je jouw bezoek direct zien wat je in huis hebt! 

Wijnrek zwart muur: welk design kies jij?

De meeste mensen kiezen voor een liggend wijnrek, maar mocht je liever een staand wijnrek willen aanschaffen dan is dit uiteraard ook mogelijk! De mogelijkheden van een wijnrek zwart muur zijn eindeloos, de keuze is aan jou. Of je nu op zoek bent naar een strak of een meer speelser design, het kan allemaal. Combineer jouw wijnrek met een mooi houten dressoir, en jouw saaie hoekje of muur is direct mooi gevuld! En handig ook, want in het dressoir kun je de wijnglazen kwijt. Zo schenk je direct die gezellige borrel in wanneer je bezoek krijgt van vrienden of familie! 

Wand wijnrek zwart: waar moet ik rekening mee houden?

Er is een aantal zaken wat goed is om rekening mee te houden als je een wijnrek zwart muur gaat ophangen. Kies voor een wat donkere plek om je wijnrek op te hangen of neer te zetten. Wanneer je wijnflessen in contact komen met direct zonlicht, kan dit afbreuk doen aan jouw smaakvolle wijnen. En dat is natuurlijk zonde! Nog een andere tip: zorg voor voldoende beweegruimte om het wijnrek heen. Wanneer je niet goed bij je wijnrek kunt, is het lastig om de wijnflessen te pakken of om ze aan te vullen. En dat zou zonde zijn!