Vind jouw wijnrek zwart!

Ben je een wijnliefhebber én op zoek naar een mooi, zwart en stoer accessoire voor in jouw woon- of eetkeuken? Zoek niet verder en ga voor een wijnrek zwart! In een zwart wijnrek is plaats voor diverse soorten wijn. Zo heb je altijd een passende fles wijn in de buurt als je bezoek ontvangt, en een lekker borrel wil drinken. 

Een zwart wijnrek voor jouw prachtige wijnen

Een zwart wijnrek geeft jouw interieur een luxe uitstraling. Kan jouw keuken een mooie eyecatcher gebruiken? Of heb je nog een lege muur in de eetkamer? Dan is dat de perfecte plek om jouw wijnrek zwart op te hangen! Wanneer je de ruimte hebt gekozen om het wijnrek op te hangen, let er dan op dat je voldoende ruimte om je wijnrek heen hebt. Zo kun je er gemakkelijk bij. Handig als je je wijnflessencollectie wil aanvullen, of een flesje wil opentrekken als je gezellig bezoek hebt. 

Welk formaat wijnrek kies je?

Welke formaat het beste bij jouw interieur past, hangt volledig af van de plek waar je hem graag wil hangen. Heb je een grote muur, met meer ruimte? Pak dan uit met een groter formaat. Heb je iets minder ruimte? Geen probleem, kies dan voor een kleiner formaat. Er is keuze genoeg! Wil je eerst met een kleiner formaat beginnen, en deze langzamerhand uitbreiden? Ook dat kan. Je kunt namelijk kiezen voor een zwart wijnrek waarbij je steeds een nieuw gedeelte kunt aanklikken. Ideaal! 

Wijnrekken mét glazen

Wil jij méér dan alleen een accessoire om jouw wijnflessen uit te stallen? Kijk dan eens naar een zwart wijnrek waarin je ook je glazen kwijt kunt. Top combinatie, vooral als het wijnrek wat verder van de wijnglazen afhangt. Zo zet je binnen no time een gezellig borrel op tafel!