Wijnrek staal kopen?

Zoek jij nog een mooie eyecatcher voor jouw interieur? Denk dan eens aan een stalen wijnrek! Een wijnrek staal komt goed tot zijn recht in elke woonstijl. En, een bijkomstig voordeel: wist je dat een stalen wijnrek bijdraagt aan het goed houden van de smaak van jouw wijn? Wanneer je de flessen wijn neerlegt in een kamer waar de temperatuur redelijk constant is, behoud jouw wijn langer die heerlijke smaak! 

Waar komt jouw wijnrek staal te hangen?

De wijnrekken van staal zijn er in allerlei soorten en maten. Van klein tot groot en van staand tot hangend. Er zijn zelfs ook mogelijkheden om jouw wijnrek helemaal compleet te maken met wijnglazen die je erin kunt hangen. Zo zet je in no time een gezellige borrel op tafel wanneer je vrienden of familie op bezoek krijgt. 

Dit is de beste plek voor jouw wijnrek staal

Wanneer je je wijnrek gaat ophangen of neerzetten in de ruimte is het handig om rekening te houden met een aantal dingen. Wellicht weet je het al als echte wijnliefhebber, maar direct zonlicht komt de smaak van de wijn niet ten goede. Zorg er dus voor dat je je wijnrek plaatst op een wat donkerder plekje in de kamer. Of iets verder van het raam af waar veel direct zonlicht naar binnen komt. Daarnaast is het handig als je om je wijnrek heen kunt lopen. Of dat je er in elk geval gemakkelijk bij kunt. Op deze manier kun je snel een wijntje uit het rek pakken, en deze ook weer aanvullen.

Combineer jouw stalen wijnrek met hout

Wanneer je een industriële woonstijl hebt, past een stalen wijnrek daar perfect bij. Vind je industrieel mooi, maar ben je op zoek naar iets meer warmte? Ook dat kan! Combineer jouw stalen wijnrek met hout. Er zijn veel mogelijkheden!