Wijnrek muur kopen?

Een wijnrek, je komt ze overal tegen en je denkt bij jezelf, dat wil ik ook! Een perfecte accessoire om jouw wijnflessen uit te stallen. Wat echter heel vaak opvalt is dat het wijnrek staat. Dat is zonde want er is nog een hele mooie andere oplossing die bestaat uit 2 woorden: wijnrek muur. Een wijnrek aan de muur! Er liggen hierbij allerlei mogelijkheden in het verschiet. Een lege muur bijvoorbeeld waar je een keer iets anders mee wil doen dan weer een schilderij ophangen. Een hoek van een kamer waar je iets mee moet maar niet nog een plant wil. Het ‘wijnrek aan muur idee’ zorgt sowieso al voor een heel andere dimensie van jouw woon- of leefkeuken. Een wijnrek muur zal meteen de blik vangen van je gasten. Daarbij is er uiteraard ook nog het voordeel dat je niet hoeft te bukken om bij de onderste flessen te kunnen!

Mogelijkheden voor een muur wijnrek

De mogelijkheden voor het soort wijnrek voor aan de muur zijn legio. Industrieel, hout, allemaal zijn ze aan de muur te hangen. Eerst is het daarom zaak te bepalen wat voor soort wijnrek muur je precies wil. Voor de specifieke eigenschappen van deze wijnrekken kun je op een ander deel van de site terecht. Daarna is de volgende stap te bepalen waar het wijnrek aan de muur komt. Een plek waar het wijnrek het beste tot zijn recht komt en kan stralen in volle glorie. Waar het uiteindelijk om gaat is wat voor jou het beste past in je huis en waar je jezelf prettig bij voelt. Ze zijn er ook in allerlei soorten en maten, van groot naar klein. Je eigen fantasie is de enige beperking.

Wandmontage voor jouw wijnrek muur

Jouw wijnrek muur zullen geleverd worden met bouten waarmee het wijnrek aan de muur bevestigd kan worden. Voor je het weet hangt je wijnrek aan de muur en kun je genieten van dit schitterende stukje kunst wat je ook van de nodige versnaperingen voorziet tijdens een gezellige borrel!