Wijnrek zwart industrieel kopen?

Ben jij op zoek naar een mooie woonaccessoire? Een accessoire die perfect in je industriële interieur past én ook nog eens functioneel is? Dan is een mooi zwart industrieel wijnrek echt iets voor jou! Deze wijnrekken zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er altijd een wijnrek die goed bij jouw woonstijl past.

Wat maakt een wijnrek zwart industrieel dan functioneel?

Een wijnrek is al functioneel doordat je er jouw favoriete wijnen in kwijt kunt. Hoe veel wijnflessen je in je wijnrek wil hangen is aan jou. Er zijn wijnrekken verkrijgbaar waarin je wel tot 50 flessen wijn in kwijt kunt! Naast het uitstallen van je flessen wijn, heeft een wijnrek nog een belangrijke werking. En daar wordt je als wijnliefhebber erg blij van. Wijn hoort namelijk liggend bewaard te worden. Dit komt de smaak ten goede. Ideaal dus als je de flessen wijn in een wijnrek legt.

Welk formaat wijnrek moet ik kiezen?

Welk formaat je kiest voor je wijnrek zwart industrieel is helemaal aan jou. Over het algemeen is een wijnrek waar je 6 tot 8 flessen in kwijt kunt vaak voldoende. Ben je een echte verzamelaar en wil je veel van jouw zorgvuldig uitgekozen wijnflessen uitstallen? Dan kun je kiezen voor een groot wijnrek. Wanneer je er nog niet helemaal uit bent, kies dan voor een wijnrek die je nog uit kunt breiden. 

Tips voor jouw wijnrek zwart industrieel

Het is goed om met een aantal dingen rekening te houden voordat je je wijnrek gaat uitkiezen. Bedenk vooraf waar je je wijnrek zwart industrieel wil ophangen of neer wil zetten. Zorg ervoor dat er genoeg bewegingsruimte om het wijnrek heen is. Op deze manier kun je gemakkelijk jouw flessen wijn aanvullen en uit het rek pakken. Nog een laatste tip. Hang het wijnrek niet in direct zonlicht. Direct zonlicht doet namelijk afbreuk aan de smaak, en dat is zonde!