Vind jouw wijnrek industrieel staal!

Als echte wijn- én interieurliefhebber is een wijnrek industrieel staat de perfecte keuze voor jou. Combineer deze 2 met elkaar, en je haalt een echte eye-catcher in huis. In jouw wijnrek kun je jouw favoriete wijnen kwijt én het wijnrek past ook nog eens goed bij de stijl van je woning. Het wijnrek industrieel staal is er in diverse soorten en maten. Combineer het wijnrek bijvoorbeeld ook eens met hout voor een warmere look. 

Welk formaat wijnrek industrieel staal moet ik kiezen?

Welk formaat je voor je wijnrek industrieel staal het beste kunt kiezen, is volledig afhankelijk van de plaats waar je hem neer wil zetten, of op wil hangen. En ook niet onbelangrijk, hoeveel flessen wijn wil je in jouw wijnrek kwijt? Hierin heb je ook veel keuze. Er zijn kleinere wijnrekken waar je een paar flessen in kunt leggen, en wijnrekken waarin je tot wel 40 of meer wijnflessen kunt stallen. Er is altijd wel een wijnrek industrieel staat dat aan jouw wens voldoet. Belangrijk is wel nog om in je achterhoofd te houden dat je nog om je wijnrek heen kunt lopen. Zo kun je gemakkelijk een wijnfles eruit pakken als je die gezellige borrel wil inschenken. Nog een voordeel, je kunt de wijnflessen er dan ook net zo gemakkelijk weer in leggen. 

Waar plaats ik mijn wijnrek?

Wanneer je je wijnrek op wil hangen, of een plekje wil geven in jouw woon- of eetkamer, is het verstandig om het wijnrek niet in de volle zon te zetten. Een fles wijn in de volle zon doet de smaak namelijk niet ten goede en dat is zonde! Geef hem daarom liever een plekje in de schaduw, iets verder van het raam waar direct zonlicht doorheen komt. Zo kun je blijven genieten van de heerlijke wijnen!