Vind jouw wijnrek industrieel hangend! 

Ben jij op zoek naar een wijnrek industrieel hangend? Je vindt de mooiste industriële wijnrekken op wijnrekkopen.nl! Een industrieel wijnrek voor aan de muur zorgt voor een echte eyecatcher in jouw woon- of eetkamer! Geef jouw zorgvuldig uitgekozen wijnflessen en jouw lievelingswijn de plek die ze verdienen. Een wijnrek industrieel hangend staat perfect in jouw industriële woonstijl. 

Waar plaats ik mijn hangende wijnrek industrieel?

Voordat je je wijnrek muur industrieel gaat ophangen, is het handig om rekening te houden met een aantal dingen. Onder andere of je goed bij je wijnrek industrieel kunt. En dat is zeker handig, zo kun je zonder obstakels een wijnfles uit je rek pakken. Daarnaast heb je zo ook voldoende ruimte om de flessen wijn aan te vullen, wanneer je er eentje hebt opengetrokken. Ook niet onbelangrijk.

Combineer jouw industriële wijnrek wand met hout

Wat is er mooier dan een stoer, industrieel wijnrek te combineren met hout! Het geeft je wijnrek warmte en een elegante uitstraling. Een wijnrek industrieel hangend gecombineerd met hout past in elk interieur! Geef je wijnrek een wat landelijkere uitstraling met een combinatie van hout. Of kies voor een stalen wijnrek voor aan de muur.

Welk formaat wijnrek industrieel hangend?

Voordat je gaat bepalen hoe groot je industrieel wijnflessen rek wordt, is het goed om eerst de ruimte én de muur te kiezen waar je hem wil ophangen. Wanneer je wijnflessen in direct zonlicht legt, kan dit afbreuk doen aan hun smaak. En dat is natuurlijk erg zonde! Zorg er daarom voor dat je wijnflessen niet in aanraking komen met fel zonlicht. Kies eerder voor een wat donkerdere plek. Nadat je de juiste plaats hebt gekozen, kun je gaan bekijken welk formaat wijnrek industrieel hangend het beste past aan jouw muur of ruimte. Wanneer je een grote, lege wand wil opvullen, pak dan uit en kies voor een groter formaat. Heb je wat minder ruimte? Dan is er ook genoeg keuze voor kleiner formaat wijnrek industrieel wand! Houd er met

Een perfect industrieel wijnflessen rek

Weet je wat ook een groot voordeel is van het liggend bewaren van je wijnflessen? Het liggend bewaren heeft een gunstig effect op de houdbaarheid van de wijn! De kurk heeft namelijk geen kans om uit te drogen, zo blijft hij langer goed. Er kan op deze manier geen zuurstof bij de wijn komen. Bonus! Zo weet je zeker dat jouw flessen wijn heerlijk blijven smaken.