wijnrek industrieel

Vind jouw wijnrek industrieel!

Ben jij een echte wijnliefhebber en op zoek naar een stoer, industrieel wijnrek aan de muur? Leuk! Dan is een industrieel wijnrek iets voor jou! In een industrieel wijnrek kun je je wijnflessen prachtig tot hun recht laten komen. Een industrieel wijnrek past als eyecatcher perfect bij jouw industrieel ingerichte woonkamer! Kies jij voor een strak, zwart design? Of kies je voor een combinatie met hout? Bekijk onze industriële wijnrekken!

Welk wijnrek industrieel aan de wand kopen?

Er zijn diverse mogelijkheden voor jouw wijnrek industrieel! Bepaal eerst de plek waar je je wijnrek op wil hangen. Wil je je wijnrek industrieel hangend in de woonkamer? Of in de keuken? Het kan allemaal! Als je je wijnrek aan de muur wil bevestigen, zoek dan een mooie muur uit. De volgende stap is om de ideale afmeting van jouw wijnrek industrieel te bepalen. Geef een wijnrek ruimte. Zorg ervoor dat je er gemakkelijk bij kunt om wijnflessen in te stoppen, en tijdens een borrel bij te pakken. 

Industrieel wijnrek hangend; combinatie met glazen

Wil jij méér dan een wijnrek industrieel? Dat kan! Je kunt namelijk ook voor een wijnrek kiezen, waar je ook wijnglazen in kwijt kunt. Staat gezellig bij de eettafel, en is handig, want je hebt je wijn en glazen dichtbij elkaar. Ook voor deze hangende variant zijn er genoeg mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie met hout of leer. Dat maakt jouw industriële woon- of eetkamer helemaal af.

Welk formaat industrieel wijnrek?

De industriële wijnrekken hebben allerlei afmetingen. Je hebt ruime keuze uit kleinere en grotere wijnrekken. Wanneer je hebt bedacht waar je je wijnrek industrieel wil ophangen of neerzetten, kun je daarna bepalen wat de afmetingen daarvan moeten worden. Heb je beperkt ruimte? Ook dat is geen probleem, er zijn wijnrekken die nauwelijks ruimte in beslag nemen. Zo is er een wijnrek voor elke muur! Aan jou de keus.