Op zoek naar een teakhouten wijnrek?

Van een goed glas wijn kun je samen met fijn gezelschap ultiem genieten. Op lange zomeravonden met vrienden, of gezellig aan de keukentafel met je familie. Een flesje rood, wit of rosé, een wijntje op zijn tijd brengt altijd gezelligheid! En wat is er nu mooier dan een wijnrek van hardhout om deze prachtige wijnen uit te stallen? Kies jij ook voor een echte eyecatcher van jouw woon- of eetkamer? Koop dan een uniek teakhouten wijnrek! Een wijnrek van hardhout is niet uniek, het wijnrek is ook erg sfeervol! Je kunt ook kiezen voor een combinatie van een houten wijnrek met staal, zodat hij goed binnen jouw industriële interieur past. 

Plek van mij teakhouten wijnrek

Ben je er al uit dat je een teakhouten wijnrek wil kopen, en ben je op zoek naar een mooie plaats om hem op te hangen of neer te zetten? Loop dan eens door de ruimte heen waar je je wijnrek een plek wil geven. Zoek een plek waar je gemakkelijk om je wijnrek van teakhout heen kunt lopen. Zo heb je genoeg ruimte om je wijnen bij te vullen en uit je wijnrek te halen. En dat is wel zo handig! 

Welk formaat voor mijn wijnrek van teakhout?

Heb je een mooie plek uitgezocht voor je nieuwe teakhouten wijnrek? Dan is de volgende stap om te bepalen hoe groot je wijnrek wordt. Hou er in alle gevallen rekening mee dat het wijnrek de ruimte krijgt om goed tot zijn recht te komen. De wijnrekken van teakhout hebben diverse afmetingen, zo is er altijd een wijnrek wat in jouw woon- of eetkamer past. Wil je een teakhouten wijnrek  voor een kleinere ruimte? Ook dat is geen probleem, je kunt namelijk ook je teakhouten wijnrek aan de muur hangen! De keuze is aan jou.