Gezellig borrelen met wijn

Ben jij op zoek naar een houten wijnrek?

Als wijnliefhebber wil je zorgvuldig uitgekozen wijnflessen een mooie plek in je huis geven. Een plek waar ze goed tot hun recht komen, en waar je er zelf ook gemakkelijk bij kunt. Daarnaast is het belangrijk dat een wijnrek hout in je interieur past. Een wijnrek hout is ideaal! Het houten wijnrek geeft een rustieke uitstraling, en matcht daardoor goed met verschillende interieurstijlen. Van scandinavisch tot bohemian en van landelijk tot industrieel. Een houten wijnrek vindt zijn plekje in jouw interieur.

Een wijnrek van oud hout

Wil je graag een houten wijnrek, en ben je op zoek naar een uniek exemplaar? Heb je al eens aan een wijnrek van oud hout gedacht? Een wijnrek met karakter, en ook nog eens stevig en origineel! Leuk om weg te geven als cadeau, of voor bij jou zelf aan de muur! 

De wijnrekken van oud hout zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Zo is er altijd een wijnrek hout dat bij jouw wensen en smaak past.

Welk formaat voor mijn wijnrek hout?

Een houten wijnrek is er in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Aan de hand van het volgende stappenplan kun je bepalen welk formaat wijnrek hout het mooiste in jouw woonkamer of eetkeuken past.

  1. Bepaal eerst de plek waar je het houten wijnrek op wil hangen. Het is belangrijk om rekening te houden met het zonlicht. Direct zonlicht kan enorm veel afbreuk doen aan de smaak van de wijn. En dat is zonde!
  2. Zorg ervoor dat je gemakkelijk bij het wijnrek kunt om de heerlijke wijn te pakken, of om de wijnflessen aan te vullen
  3. Heb je de perfecte plek gevonden? Dan kun je gaan kijken welk formaat het beste past, en hoe veel flessen wijn je erin kwijt wilt. 

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden voor jouw wijnrek hout!